Piese vestimentare pentru iarnă pe care orice femeie ar trebui să le aibă în garderobă

Iarna bate la ușă și ne va aduce temperaturi scăzute, zăpadă și o cu totul altă garderobă. Pe timpul sezonului rece purtăm materiale mai groase, haine tricotate și paltoane damă care să ne țină de cald, dar care, în același timp, să fie și la modă și să ne evidențieze și stilul. Există anumite piese vestimentare, de la cardigan damă și până la paltoane damă, pe care orice femeie ar trebui să le aibă în garderobă pentru a fi gata pentru sezonul rece.

Pulover oversize

Bineînțeles, pe timpul iernii, favoritele sezonului sunt puloverele tricotate și oversize. Acestea sunt nelipsite din garderobă, mai ales cele în culori neutre, precum negru, alb, maro, bej, crem. Puteți încerca și nuanțe mai îndrăznețe dacă simțiți că vă completează mai bine garderoba. Puteți opta pentru pulovere fin tricotate sau pentru cele tricotate cu ochiuri mari. Desigur, există și pulovere cu diverse modele de tricot sau diverse modele de culori, deci aveți de unde alege. În ceea ce privește materialul, acestea pot fi din acril sau poliester, dar și din amestec de lână sau lână pură. Puteți opta și pentru pulovere premium fabricate din lână de Merino sau de alpaca.

Cardigan damă

Tot în categoria pieselor vestimentare tricotate intră și aceasta. Un cardigan damă este esențial în timpul sezonului rece pentru că te ajută să porți bluzele și tricourile subțiri preferate chiar și iarna. Este practic un pulover, dar care are închidere. Un cardigan damă poate să aibă nasturi, cordon, fermoar sau poate să nu aibă deloc un tip de închidere. De asemenea, poate să fie cu glugă sau fără, cu mâneci lungi sau trei sferturi și poate să aibă buzunare sau nu. Modelele sunt variate și din punct de vedere al culorii. De asemenea, și materialele sunt la fel de diverse ca în cazul unui pulover. Dacă dorești să porți cămăși și bluze mai elegante și fine, poți alege un cardigan dama tricotat fin . Dacă cauți ceva călduros și moale, atunci optează pentru cele tricotate mai gros.

Pantaloni tricotați

Pentru a continua tot cu zona pieselor tricotate, pantalonii din tricot sunt foarte la modă în acest an. Extrem de confortabili și foarte călduroși, pantalonii din tricot pot avea diferite croieli care avantajează diferite tipuri de corp. De asemenea, din punct de vedere al materialului, poti fi fabricați din materiale sintetice, amestec cu lână sau lână pură și de obicei sunt tricotați fin. Pot avea textură striată în unele cazuri. Indiferent, sunt o piesă esențială pe timpul iernii dacă vrei să fii confortabilă și să îți fie cald.

Paltoane damă

Nelipsite din garderobă, există multe tipuri de paltoane damă dintre care puteți alege. Există tipuri de paltoane damă elegante, potrivite pentru evenimente speciale, când purtați o rochie elegantă sau la costum. De asemenea, există paltoane damă casual pe care le puteți purta la orice ținută și în fiecare zi. Indiferent de stilul vostru vestimentar, cu siguranță găsiți ceva potrivit. Majoritatea modelelor de paltoate damă din lână sunt mai călduroare și rezistente decât cele din materiale sintetice. Din punct de vedere al culorii, cele negre, maro, bej, crem sau gri sunt variantele cele mai sigure. Sunt culori pe care le poți potrivi cam cu orice. Cu toate acestea, poți opta și pentru paltoane damă colorate, cu model sau chiar și cu animal print dacă te simți îndrăzneață.

Rochii tricotate

Nelipsite din garderoba de iarnă sunt și rochiile tricotate. Sunt o opțiune foarte călduroasă și în același timp confortabilă, dar și elegantă și stilată. Le puteți purta fără griji cu o pereche de colanți sau dresuri termale și sigur nu veți simți frigul iernii. De asemenea, le puteți potrivi perfect cu o pereche de cizme mai lungi sau poate chiar și cu o pereche de U.G.G.-uri confortabile. La fel ca și alte piese vestimentare tricotate, pot fi fabricate din materiale sintetice sau mixte sau chiar din lână pură.