Percheziții de amploare la apropiații lui Vlad Pascu

vlad pascu
Sursa: Facebook

Ample percheziții au loc în această dimineață la adolescenți din familii cu bani. Operațiunea demarată de oamenii legii a fost denumită „Hidra”. Adolescenții ar fi fost implicați în vânzarea și consumul de droguri în București și pe litoral.

De percheziții ar fi vizată și familia lui Vlad Pascu, tânărul drogat care a intrat cu mașina din plin într-un grup de tineri pe șoseaua din stațiunea 2 Mai, iar în urma impactului două persoane au murit.

Surse apropiate de anchetă spun că mama lui Pascu ar fi încercat să șantajeze martori în dosarul cu droguri în care e vizat fiul ei.

Cercetările anchetatorilor arată că cei vizați de percheziții ar fi specializați în distribuirea de cannabis, comprimate ecstasy, MDMA, cocaină, dar și alte droguri sintetice, în diverse locații, restaurante și cluburi de lux, majoritatea clienților drogurilor comercializate de către ei fiind consumatori constanți, persoane cu potențial financiar ridicat.

Persoanele ar fi furnizat diverse droguri de risc și mare risc la petreceri private, care au avut loc în diverse locații private din București, la care, de asemenea, au participat persoane cu potențial financiar ridicat.  Aceștia ar fi procurat drogurile în diferite modalități, fie prin intermediul unor dealeri, fie prin comenzi online.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.