Penny Market recrutează masiv în toate colțurile țării. Lista salariilor oferite de germani

penny market angajări joburi la penny joburi locuri de muncă la penny penny market angajări penny angajări
Foto: Zákupák (Wikimedia Commons)

Lanțul de hipermarketuri Penny Market face angajări în această perioadă în mai multe orașe din România.

La Penny Market sunt disponibile următoarele posturi:

– verificator documente de expediție
– casier
– lucrător comercial
– adjunct șef de magazin
– specialist îmbunătățire procese
– contabil senior
– șef de departament
– consilier juridic
– avocat intern
– lucrător comercial vitrină asistată
– asistent achiziții

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Locurile de muncă la Penny Market sunt libere în județul Ilfov și în orașele:

– Adjud
– Bacău
– Beiuș
– Brașov
– București
– Covasna
– Făgăraș
– Iași
– Oradea
– Pitești
– Râșnov
– Săcele
– Șimleul Silvaniei
– Târgu Frumos
– Voluntari
– Zărnești

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Potrivit informațiilor publicate pe siteul undelucram.ro, un casier angajat part time în Constanța, în anul 2017, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în anul 2017 un salariu lunar net de 750 de lei.

Un casier și lucrător comercial angajat full time în Sânnicolau Mare, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în martie 2018 un salariu lunar net de 1.400 de lei.

Un casier angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în martie 2018 un salariu lunar net de 2.402 lei și tichete de masă în valoare de 20 de lei tichetul.

Un casier și lucrător comercial angajat part time în Iași, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în februarie 2018 un salariu lunar net de 1.650 de lei.

Un asistent manager angajat full time în Ploiești, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în februarie 2018 un salariu lunar net de 2.200 de lei.

Un lucrător comercial angajat în București, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în ianuarie 2018 un salariu lunar net de 1.450 de lei.

Un angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 21 de ani, câștiga în ianuarie 2018 un salariu lunar net de 2.000 de lei.

Locuri de muncă în Germania: 1,2 milioane de posturi libere în cea mai puternică economie a Europei

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de locuri de muncă, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.