Patronul azilelor anchetate de DIICOT a fost angajat de Gabriela Firea la cabinetul de senator

Patronul azilelor anchetate de DIICOT, Ștefan Godei, a fost angajat la cabinetul de senator al Gabrielei Firea, în perioada ianuarie 2021 – februarie 2023. Informația a fost publicată de jurnaliștii de la Gândul.

Înainte de a fi angajat la cabinetul de senator al Gabrielei Firea, Godei fusese șofer la Primăria București în mandatul de primar al lui Firea, potrivit G4Media.ro.

Ștefan Godei, fostul președinte al Asociației Sfântul Gabriel cel Viteaz, care deține azilele din Voluntari unde bătrânii și pacienții cu dizabilități erau supuși unor abuzuri inimaginabile, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, în urma anchetei declanșate de DIICOT.

Conform referatului DIICOT cu propunerea de arestare, Ștefan Godei, omul care controla asociația „Sfântul Gabriel cel Viteaz” vizată de anchetă, a câștigat 3,7 milioane de lei din azilele groazei, unde bătrânii și oamenii cu dizabilități au fost bătuți, lăsați flămânzi, cu bube care au făcut viermi, într-o mizerie inimaginabilă.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.