Omul de afaceri din Sibiu bătut de hoți în propria casă a murit. Cine era Adrian Kreiner

adrian kreiner
Foto: Adrian Kreiner (Facebook)

Adrian Kreiner, omul de afaceri din Sibiu care a fost jefuit și bătut de hoți în propria locuință, a murit la spital din cauza rănilor suferite, a anunțat pe Facebook partenera sa.

„Cei care ne-au atacat duminică noaptea, în timp ce dormeam, prin faptele lor au reușit să îl omoare pe iubitul meu, logodnicul meu, bărbatul meu din ultimii 18 ani, Adrian Kreiner.

Acum o oră a fost confirmat decesul, vă mulțumesc pentru toate gândurile bune și vă rog pe voi toți și presa ca în perioada următoare să îmi respectați intimitatea durerii pe care mereu am trăit-o în liniște.

Toate informațiile legate de priveghi și înmormântare le voi face publice”, a scris Adriana Viliginschi pe rețeaua de socializare.

Atacul a avut loc în noaptea de duminică spre luni. 3 indivizi înarmați, ce purtau cagule, au intrat cu forța în locuința omului de afaceri, aflată într-o zonă selectă a orașului Sibiu. Bărbatul dormea pe canapea, la parter.

adrian kreiner
Foto: Adrian Kreiner (Facebook)

Potrivit ObservatorNews, Adrian Kreiner a fost legat într-un covor și bătut până a intrat în comă. A fost lovit în cap, iar apoi hoții au început să caute bunuri de valoare prin casă.

Fiica bărbatului, o tânără în vârstă de 23 de ani, a auzit zgomote și a coborât la parter. Indivizii mascați au amenințat-o cu un pistol și i-au cerut să le arate unde se află banii.

Tânăra nu a fost rănită. Logodnica lui Kreiner se afla la etaj în momentul atacului și s-a ascuns într-un şifonier. După ce agresorii au plecat, femeia şi-a găsit partenerul inconștient, într-o baltă de sânge. A sunat la 112, iar medicii sosiţi la faţa locului l-au găsit pe bărbat în stop cardio-respirator. L-au resuscitat, dar bărbatul a rămas în comă, iar ulterior a murit la spital.

Potrivit postului de televiziune Digi 24, hoții au fugit cu ceasuri de lux, în valoare de 1 milion de euro.

În vârstă de 50 de ani, Adrian Kreiner deţinea propria afacere de 18 ani. În 2005 a fondat, lângă Sibiu, compania Matec CNC Technik, ce produce piese şi componente pentru industria auto.

adrian kreiner
Foto: Adrian Kreiner (Facebook)

Anul trecut, firma a avut o cifră de afaceri de 127 de milioane de lei şi profit de peste 2,4 milioane de lei. Omul de afaceri a investit și în criptomonede și era business advisor într-o firmă care încurajează investiţiile în afaceri locale cu ajutorul blockchain.

Adrian Kreiner era de pasionat de mașini și de raliuri.

Hoții sunt în continuare liberi și sunt căutați de poliție.

adrian kreiner
Foto: Adrian Kreiner (Facebook)
Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.