O vânzătoare din Moinești, reclamată la OPC pentru că flirta cu clienții

Reclamații bizare la Protecția Consumatorului Bacău. Foto: D.Dorman / Flickr
Reclamații bizare la Protecția Consumatorului Bacău. Foto: D.Dorman / Flickr

O femeie din Moinești a depus o plângere bizară la Comisariatul pentru Protecția Consumatorului Bacău, după ce o vânzătoare i-a făcut ochi dulci soțului.

”O doamnă reclama o angajată de la un magazin de pe lângă domiciliul dânsei, că face ochi dulci bărbaţilor şi soţului ei şi că acesta când ajunge acasă devine violent şi o bate. Acolo nu avem noi competenţă de control. I-am sugerat, i-am recomandat doamnei, în cazul în care este vorba de violenţă, să se adreseze Poliţiei, instituţiilor abilitate. A fost o sesizare în scris”, a declarat directorul Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Bacău, pentru Mediafax.

Nu este singura reclamație bizată primită de biroul pentru protecția consumatorului din Bacău.

A existat un caz, la fel de straniu, cu o păpușă care vorbea urât.

”Un consumator cu domiciliul în Târgu Mureş, venit în Bacău, a cumpărat o jucărie pentru copil de la un magazin de jucării din mall, iar când a ajuns acasă şi-a dat seama că, la un moment dat, jucăria pronunţa cuvinte obscene. S-a făcut control, s-au confirmat cele relatate în plângere, a fost sancţionat operatorul economic şi au fost retrase jucăriile de la comercializare”, a continuat reprezentantul OPC Bacău, Alin Năstasă.

O altă situație rezolvată de autorități a fost cea a prepelițelor la ofertă. O firmă vindea, la pachet, patru femele și un mascul, însă un cumpărător a reclamat faptul că a primit patru masculi și o femelă.

”Operatorul economic şi-a dat seama că a greşit şi a remediat situaţia. S-a dispus înlocuirea prepeliţelor, conform ofertei iniţiale”, a povestit Alin Năstasă.

Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.