O tânără va circula gratis în jurul lumii, doar pentru că are un nume deosebit

Elizabeth Gallagher va circula gratis în jurul lumii Foto: Twitter

Bărbatul care își căuta o parteneră de călătorie cu același nume ca fosta sa iubită pentru o excursie în jurul lumii a găsit pe cineva pentru această aventură.

Jordan Axani s-a despărțit de Elizabeth Gallagher luna trecută, iar de atunci a făcut tot posibilul să găsească o femeie care să aibă același nume și să fie dispusă să meargă gratis cu el în jurul lumii, fără nicio obligație. Cum schimbarea numelui de pe biletul fostei iubite era o adevărată bătaie de cap, Axani a preferat să caute pe cineva care să aibă același nume și să locuiască în Canada.

El a postat un anunț pe Reddit și a așteptat nerăbdător ca cineva să îi răspundă. Cerințele sale principale erau ca respectiva să fie sănătoasă, inteligentă, spontană, să fie pasionată de călătorii și să aibă același nume ca fosta iubită.

După ce mai multe femei de diferite vârste și-au încercat norocul, Jordan s-a oprit la Elizabeth Quinn Gallagher, o tânără în vârstă de 23 de ani, care își va petrece pentru prima oară sărbătorile de iarnă departe de familie și de cei dragi, dar într-o aventură în Europa.

Jordan și-a găsit partenera de călătorie perfectă Foto: Facebook Jordan Axani
Jordan și-a găsit partenera de călătorie perfectă Foto: Facebook Jordan Axani

Tânăra este din Nova Scotia și este studentă, iar în timpul liber este agent al Pazei de Coastă și voluntar la adăpostul pentru oameni săraci. Acest lucru l-a impresionat pe Jordan și le-a scos astfel din cursă pe celelalte candidate la călătorie.

Prietenii fetei care au văzut anunțul lui Jordan au anunțat-o pe email și pe rețelele de socializare că nu trebuie să piardă această oportunitate unică, așa că a încercat să ia legătura cu cel care postase anunțul.

Chiar dacă mulți ar fi speriați de gândul că ar trebui să călătorească prin lume cu un necunoscut, Elizabeth este încântată de această ocazie unică în viață și vrea să se întoarcă în Canada cu multe amintiri. În plus, ea este într-o relație serioasă cu altcineva, așa că nu caută nimic de la această experiență și nu vrea decât să călătorească și să se simtă bine.


Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.