O tânără s-a filmat în timp ce înțeapă prezervative într-un supermarket

FOTO: Captură Youtube/Ziarul Incomod
FOTO: Captură Youtube/Ziarul Incomod

O tânără s-a filmat în timp ce înțeapă prezervative și le pune înapoi pe raft. Filmarea a fost postată pe TikTok și se vede cum tânăra înțeapă un prezervativ cu un ac de siguranță. „Unul din trei, care sunt șansele?” spune ea, după care se îndreaptă spre casele de marcat, unde a pus prezervativele înapoi pe raft.

Întâmplarea a avut loc într-un magazin Auchan, iar reprezentanții lanțului de supermarket-uri au identificat rapid și orașul – Sibiu.

După publicarea clipului, Auchan a prezentat un punct de vedere:

„Imediat după primirea informației a fost transmisă o alertă internă în toate magazinele pentru verificarea suplimentară, cu maximă atenție, a integrității ambalajelor la vânzarea acestor produse. De asemenea, am realizat controlul tuturor produselor expuse la raft din categoria respectivă, în magazinul din Sibiu, în care a fost făcută filmarea. Am adăugat și mai multe afișe prin care rugăm clienții să anunțe angajații dacă găsesc un produs cu ambalaj deteriorat.

Probabilitatea ca produsul să fi ieșit din magazin este foarte scăzută, deoarece atât casierii noștri, cât și clienții, sunt atenți la integritatea ambalajului produselor, în general, iar în cazul de față, specificul produsului face ca el să nu fie cumpărat dacă ambalajul este desigilat sau deteriorat. De altfel, la nivelul unui an, am casat cutii deteriorate de prezervative în valoare de peste 100.000 de lei.

Suntem consternați că cineva a putut avea o astfel de idee, doar pentru a face audiență, și vă asigurăm că am demarat toate procedurile legale în acest sens. Siguranța și încrederea clienților sunt esențiale pentru noi, nu ne putem juca”.