O tânără de 22 de ani, soția unui preot, a murit de covid

SURSA FOTO: Observator Antena 1
SURSA FOTO: Observator Antena 1

Soția unui preot din Arad, în vârstă de doar 22 de ani, a murit din cauza infecției cu coronavirus. Aceasta era printre pacienții în stare critică tranferați în Ungaria, potrivit observatornews.ro.

Nu era vaccinată, iar boala i-ar fi distrus aproape complet plămânii. Potrivit apropiaților, s-a căsătorit cu preotul în urmă doi ani. Aceasta era absolventa unei școli de asistente medicale.

Chiar dacă nu suferea de alte boli, virusul i-a afectat 90% din plămâni. A stat internată în secția de terapie intensivă dintr-un spital din Ungaria câteva săptămâni. A fost readusă în România, la Oradea, pe 15 noiembrie și era conectată la un plămân artificial și se afla pe lista de așteptare pentru un transplant de plămâni.

„Dumnezeu să te odihnească cu îngerii cărora le cântai imnuri de slavă! Vei rămâne veșnic soția mea dragă și eu soțul tău drag!”, a fost mesajul soțului.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.