O tânără a bătut patru polițiști și trei bodyguarzi. Acum e în arest preventiv

FOTO: Poliția Română/Facebook
FOTO: Poliția Română/Facebook

O tânără de 22 de ani, din Constanța, a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, după ce a bătut trei polițiști locali, unul național, trei agenți de pază și alte două persoane, potrivit replicaonline.ro.

Potrivit jurnaliștilor constănțeni, care citează un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, conflictul a început într-un bar din Constanța în ziua de vineri, 11 septembrie, când tânăra de 22 de ani a tras mai întâi de păr și a lovit cu pumnii și picioarele o persoană și apoi a aruncat cu un pahar în capul alteia aflate în local.

„În data de 11.09.2020, în jurul orei 21:20 numita I.L.I., în timp ce se afla în incinta unui local din mun. Constanţa, în urma unui conflict spontan cu persoana vătămată D.M.D., a tras-o pe aceasta de păr, și a lovit-o cu pumnii și picioarele, totodată aruncând cu un pahar înspre persoana vătămată B.S.G., aceasta fiind lovită cu paharul în zona capului”, spun procurorii.

Apoi au venit trei agenți de pază, care au fost mușcați, loviți cu piciorul în cap și testicule. Ulterior, au intervenit și trei polițiști locali, care la rândul lor au fost agresați de tânără.

„În momentul în care s-a încercat imobilizarea inculpatei și ulterior imobilizării și încătușării, aceasta a zgâriat-o cu unghiile pe antebrațul stâng pe persoana vătămată R.A.M., polițist local, și a lovit-o totodată cu capul în zona pometelui stâng”, au precizat procurorii.

În ajutor a venit și un echipaj al poliției național. Un polițist a fost lovit cu piciorul în mână „La fața locului a fost solicitată și intervenția unui echipaj de poliție națională care a ajutat la introducerea în autospeciala poliției locale a inculpatei I.L.I., iar după conducerea la sediul Poliției Locale Constanța, în timp ce se aflau în interior aceasta a lovit-o cu piciorul în mână pe persoana vătămată U.V., polițist național”, mai spun procurorii.

În timp ce se afla în sediul Poliției Locala Constanța, femeia i-a mai tras un șut în burtă unui polițist și l-a lovit pe altul în picioare.

„Pe tot parcursul derulării evenimentelor, inculpata I.L.I. a amenințat toate persoanele menționate anterior, le-a adresat injurii și cuvinte jignitoare și le-a scuipat”, au mai precizat procurorii.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.