O profesoară de limba română ar fi mers beată la școală. „Nu e prima oară”

Subiecte Evaluare Națională 2018 Română Subiecte Matematică Evaluare Națională 2018
FOTO: Alexas_Fotos/Pixabay.com

O învățătoare de limba și literatura română, angajată la Colegiul Național Mihai Eminescu din Constanța, se află sub incidența unei anchete disciplinare după ce a participat la cursuri într-o stare de ebrietate.

Incidentul a avut loc acum 10 zile, conform informațiilor locale, când, potrivit presei, femeia s-ar fi prăbușit peste câteva mașini în timp ce încerca să urce scările la intrarea în școală.

Evenimentul a avut loc vineri, 10 noiembrie, la Colegiul Mihai Eminescu din Constanța. Profesoara responsabilă de predarea limbii și literaturii române a participat la cursuri într-o stare avansată de ebrietate, conform relatărilor presei locale.

În momentul în care a încercat să urce scările către intrarea în colegiu, femeia s-a dezechilibrat și a căzut peste mașinile parcate în proximitate. Inițial, colegii săi au presupus că aceasta se simte rău.

Totuși, când au observat mirosul puternic de alcool, au informat conducerea școlii, care a contactat soțul profesoarei pentru a o duce acasă.

„Cunosc situația. Doamna profesor, care este de mulți ani în învățământ, cotată ca fiind un profesor foarte bun, a venit într-o stare specială. A fost condusă în biroul doamnei director, iar soțul acesteia a venit și a luat-o.

Nu e prima oară când vine într-o stare specială. Și la începutul anului trecut, a venit într-o stare specială, apoi a intrat imediat în concediu… a revenit în august 2023. Vom face verificări, să ne asigurăm că unitatea de învățământ cu care doamna profesor are contract, să ia măsurile legale care se impun”, au transmis reprezentanții IȘJ Constanța, imediat după incident, pentru Jurnalul de Constanța.