O polițistă a trezit un cartier după ce i-a dat indicații colegului prin megafon, la o spălătorie

FOTO: Poliția Română/Facebook
FOTO: Poliția Română/Facebook

În noaptea de marți spre miercuri, în jurul orei 1:00, liniștea locatarilor din cartierul sucevean Burdujeni, care stau în apropierea unei spălătorii, a fost tulburată de vocea unei polițiste care se auzea din megafonul autospecialei de serviciu. Aceasta îi dădea indicații colegului care spăla mașina de Poliție, potrivit StiriSuceava.net.

Inspectoratul de Poliție Județean Suceava a transmis că polițista le-a transmis șefilor că ar fi pornit stația din greșeală în timp ce ștergea bordul cu o lavetă, iar discuția cu colegul din exteriorul mașinii ar fi fost captată și transmisă de megafon.

„În noaptea de 09/10.02.2021, în jurul orei 01.00 echipajul aflat în serviciu a procedat la toaletarea și spălarea autospecialei având în vedere faptul că materialele antiderapante dispersate pe carosabil și zăpada topită au dus la imposibilitatea folosirii autospecialei în condiții optime. Polițiștii au plătit activitatea la automatul bancar respectiv, un agent spălând autospeciala la exterior, iar colega agent toaletând interiorul.

Din discuțiile purtate cu colega agent a rezultat faptul că din eroare a acționat pentru cca. 2-3 minute stația audio a autospecialei în momentul în care a încercat să șteargă cu o lavetă aparatura de bord, discuția cu colegul aflat la exterior fiind astfel captată de sistemul acustic.

În cele aproximativ două minute cât sistemul acustic a fost deschis agenții nu au folosit expresii sau cuvinte triviale sau care sa aducă atingerii onoarei și probității de polițist”, a transmis IPJ Suceava.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.