O pisică salvată de pompieri dintr-un incendiu a intrat iar în casă pentru că avea pui

pisică pui
Foto: WFranz / pixabay.com

O pisică ce se afla într-o casă cuprinsă de flăcări a fost salvată de pompieri pe un geam, însă aceasta a intrat din nou în casă nu a ieșit până când nu a văzut că și cei 2 pui ai săi au fost salvați, relatează agerpres.ro.

Incendiul s-a produs într-o casă din comuna Stăneşti, judeţul Giurgiu. Cele 2 femei care locuiau în casa respectivă au ieșit și le-au spus pompierilor că înăuntru se află și o pisică cu 2 pui.

Pompierii au intrat în locuință, au salvat pisica, dar aceasta intrat înapoi și nu a ieșit până când nu a văzut că și cei 2 pui ai săi au fost salvați de pompieri, a declarat pentru sursa citată purtătoarea de cuvânt a ISU Giurgiu, Nicoleta Beianu.

Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită în incendiu, iar cele 3 pisici au fost salvate.

„Casa unei familii din localitatea Stănești a luat foc, azi-noapte, cel mai probabil din cauza coșului de fum deteriorat. Când au văzut fumul, proprietarii au cerut ajutor.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD. Aceștia au constatat faptul că incendiul se manifesta în podul casei și la acoperiș, pe o suprafață de aproximativ 70 mp, dar și în camera în care se afla soba. Au fost afectate și tavanele din alte două încăperi.

Pompierii au salvat din locuința inundată cu fum trei pisici”, a anunțat ISU Giurgiu într-un comunicat de presă.

Foto: WFranz / pixabay.com

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.