O pensiune a fost devastată, de Revelion, de un grup de tineri

Un grup de tineri a distrus pensiunea în care a petrecut în noaptea de Revelion. Proprietarul pensiunii, aflată în Centrul Capitalei, a spus că tinerii au făcut prăpăd.

Au aruncat televizorul de la etaj, au spart mai mulți pereți, au forțat și au deschis un birou în care nu aveau voie să intre, au tăiat cablurile și au scos camerele de luat vederi din funcțiuni.

„Pe 31 decembrie în jur de ora 2, 3 fără ceva (n.r. ziua), m-a sunat un cetățean că ar vrea să închirieze vila aceasta pentru revelion, că apartamentul în care urmau să facă nu mai era disponibil. OK, eu fiind plecat la munte, la ora 7 a venit colega mea, s-a întâlnit cu ei, a luat banii, s-a dat bon fiscal și vedeți ce s-a întâmplat”, a povestit proprietarul pensiunii din București, Iancu Babu, pentru Digi24.

În jurul orei 1:00 noaptea, proprietarii au observat că toate camerele de supraveghere nu mai funcționează, au încercat să ia legătura cu tinerii, însă niciunul dintre ei nu a mai răspuns. Dimineața, proprietarii au ajuns la locație și au găsit pereții devastați și o mare parte din mobilier distrus.

Proprietarii au spus că poliția a strâns probe, s-au luat amprente și s-a lucrat la anchetă de la ora 10:00 dimineață până la ora 20:00 seara. Pagubele se ridică la aproximativ 30.000 de euro.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.