O mamă și-a dus gemenii la poliție deoarece nu-i putea deosebi

gemeni
Foto: Sofi Rodriguez (Twitter)

O femeie din Argentina a povestit pe rețeaua de socializare Twitter că a trebuit să meargă la poliție pentru a-și putea deosebi gemenii identici, relatează Insider.com.

Mama i-a dus la poliție pentru a le fi luate amprentele.

„Mâine trebuie să merg la poliție pentru ca gemenilor mei să le fie luate amprentele și să-mi spună care e care. Am câștigat premiul pentru mama anului”, a scris pe Twitter Sofi Rodriguez.

Postarea sa comică a strâns peste 350.000 de apreciezi și 24.000 de redistribuiri, inclusiv din partea unor părinți de gemeni care au trecut prin aceleași provocări.

Cineva a comentat că, pe când erau bebeluși, el și fratele său aveau brățări pentru ca oamenii săi îi poată deosebi. Unul dintre ei avea brățara pe mâna dreaptă, iar celălalt la stânga.

O altă metodă folosită de părinți pentru a-și deosebi gemenii identici este să vopsească câte o unghie a bebelușilor cu o ojă organică, sigură pentru copii, folosind culori diferite pentru cei 2.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.