O mamă povestește cum a fost distrusă de ”cel mai puternic drog din lume”: ”E răul pur”

FOTO: rebcenter-moscow/Pixabay.com
FOTO: rebcenter-moscow/Pixabay.com

O femeie în vârstă de 41 de ani a reușit să se oprească la timp și a evitat moartea, însă drogul Krokodil i-a distrus pur și simplu corpul.

Emma Davies locuiește în Marea Britanie și este mama a trei copii. Drogul Krokodil este considerat a fi de 10 ori mai puternic decât heroina, de exemplu.

Davies povestește că drogul a dus la plesnirea vaselor de sânge, pielea ei căpătând culoare verde (de unde și numele drogului) și apoi ajungându-se la putrefacția pielii. Tânăra mamă spune că mâinile și picioarele i-au fost pur și simplu acoperită de carne putrezită.

Drogul a ucis deja sute de persoane în Rusia și Ucraina, potrivit The Independent. Semnele de pe pielea Emmei Davies i-au șocat chiar și pe doctorii de la spitalul Glouchestershire Royal, unde tânăra a căutat prima dată ajutor.

”A trebuit să stau cu o mână atârnată deasupra capului, pentru ca lichidul să se scurgă, iar un picior pe lângă pat, pentru că simțeam că ia foc. Drogul Krokodil ucide oameni în Rusia și va face același lucru și aici. Este răul pur, pentru că știu ce conține. Dacă mă întrebați pe mine, gazolina este cea care îți mănâncă pur si simplu carnea. Am fost acoperită de urme de arsură, deși nu m-am ars eu, veneau din interior”, mărturisește ea.

Drogul Krokodil poartă numele oficial de dezomorfină, iar în compoziția ei intră și gazolina, substanță din categoria carburanților (benzină, motorină etc), dar mult mai puternică.

Pe lângă problemele cu pielea, Davies are și alte urme are folosirii drogului. Plămânii și splina mamei nu mai funcționează normal.