O florarie online din Bucuresti dezvaluie ce flori poti oferi in functie de culoarea anului

Ca in fiecare an, Institutul Pantone, autoritatea internationala in domeniul culorilor si al sistemelor de culori, desemneaza culoarea anului urmator.

In prezent, ne aflam sub semnul gingasiei si rafinamentului exprimat de nuanta Living Coral, un corai de o frumusete absoluta, care poate fi regasit adesea in arta florala. Influenta acestei culori se simte deja in designul vestimentar si in produsele de beauty si make-up, insa va fi din ce in ce mai prezenta si in designul floral. Florandes.ro, florarie online din Bucuresti, dezvaluie pasionatilor de arta si frumos ce cadouri florale pot face femeilor din viata lor in aceasta splendinda nuanta primavaratica!

Semnificatia culorii

In traducere, Living Coral este o nuanta de portocaliu-piersica inspirata din peisajul delicat al recifelor de corali, cu subtonuri galben-aurii care confera caldura si un plus de luminozitate. Aceasta poate fi combinata cu bleumarin, verde menta, albastru regal, mov, dar si cu nuante pastelate precum galben deschis sau bleu.

Specialistii Florandes.ro, florarie online Bucuresti, sustin ca aceasta nuanta este extrem de delicata, dar si ofertanta atunci cand vine vorba de combinarea ei cu alte culori in buchetele de flori. Este o culoare de care te poti bucura pe tot parcusul anului si care se potriveste perfect in aranjamentele de flori pentru nunta sau botez.

Daca vrei sa oferi un cadou primavaratic de la o florarie online din Bucuresti, varietatea florilor de sezon care au culoarea corai te va scoate din incurcatura. Fie ca alegi lalele, frezii sau anemone, frumsetea lor, completata de semnificatiile culorii piersicii, va face din cadoul tau unul special.

Inceputul verii coincide cu aparitia trandafirilor in gradina, asa ca poti comanda aceste flori superbe de la o florarie online din Bucuresti si te poti bucura de un cadou splendid pe care i-l poti oferi cu drag unei femei romantice. Sa nu uitam ca o nuanta precum corai ne indeamna la bucurie, optimism si creativitate. Tocmai de aceea, poti indrazni mai mult atunci cand alegi sa oferi un astfel de cadou floral. Spre exemplu, la Florandes.ro, florarie online din Bucuresti, vei gasi in orice moment al anului trandafiri in vaza sau in cutie, fiind o alta varianta de a-i spune celei dragi cat de mult inseamna pentru tine.

Si toamna poti oferi un buchet de flori in nuanta piersicii coapte. Poti alege un buchet care sa contina gerbera sau crizanteme corai. Imbinarea cu alte culori, pe care numai un specialist de la o florarie online din Bucuresti o poate face, va crea un impact vizual extrem de emotionant.

O alta floare care depaseste bariera temporala cu frumusetea ei aparte este orhideea. Pe aceasta o vei gasi la o florarie online din Bucuresti in diverse combinatii, astfel incat sa te bucuri mai mult timp de eleganta pe care o emana.

O nuanta jucausa si plina de sarm, coraiul se poate integra perfect in multe buchete de flori si aranjamente florale. Ofera cu incredere cadouri de exceptie de la Florandes, florarie online din Bucuresti, si vei aduce bucurie in sufletul celor dragi cu fiecare ocazie.

Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.