O femeie și-a găsit soțul mort într-un dulap din casă, la 8 luni după ce l-a dat dispărut

bărbat mort dulap
Foto: Captură video Fox 2 St Louis

O femeie din SUA a descoperit rămășițele mumificate ale soțului său într-un dulap din casă, la 8 luni după ce îl dăduse dispărut, relatează publicația independent.co.uk.

„Căutam o plasă cu ornamente pentru Crăciun și atunci l-am descoperit”, a povestit ea pentru publicația „The St Louis Post-Dispatch”.

Jennifer Maedge din statul Illinois, SUA, a povestit l-a dat dispărut pe soțul său în aprilie 2022. Poliția a făcut cercetări la locuința soților, însă nu a găsit nimic. Abia la data de 11 decembrie Jennifer i-a descoperit rămășițele într-un dulap din casă, în timp ce căuta decorațiunile pentru Crăciun.

Autopsia a stabilit că bărbatul s-a sinucis.

Maedge le-a mai spus polițiștilor că ultima dată vorbise cu soțul ei chiar în ziua de dinaintea dispariției. Bărbatul o sunase ca să îi spună că va pleca la serviciu devreme, însă când s-a întors acasă soțul ei nu era acolo. Totuși, mașina lui era parcată în fața casei, iar cheile și portofelul său încă erau acolo.

Polițiștii au făcut căutări în locuință, dar nu l-au găsit pe defunct. Potrivit oamenilor legii, locuința părea să aparțină unei persoane ce suferă de disposofobie (numită și tezaurizare excesivă, această afecțiune se manifesta prin colectarea obsesivă a unor lucruri, mărunțișuri de care persoana nu are nevoie).

Polițiștii au simțit un „miros de canalizare” în casă în timpul căutărilor. Ulterior, femeia a sunat din nou la poliție și a spus că simte un miros urât în locuință. Agenții au cercetat din nou locul, dar nu l-au găsit pe bărbat.

Ulterior femeia a chemat un instalator, care a astupat o țeavă din beci, iar mirosul a dispărut.

La data de 11 decembrie 2022, ea a deschis un dulap pentru a căuta decorațiile de Crăciun și a descoperit trupul soțului său înăuntru. Din cauza uscării fluidelor din corp, corpul său se mumificase.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.