O femeie din Iași a fost înțepată de un scorpion după ce și-a făcut cumpărăturile într-un hipermarket

scorpion
Foto: 7iasi.ro

O femeie de Iași a fost înțepată de un scorpion după ce a mers la cumpărături într-un hipermarket Lidl. Se crede că scorpionul a ajuns în România din Ecuador, cu un transport de banane, relatează 7iasi.ro.

Femeia a fost dusă la Unitatea de Primiri Urgențe de la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iaşi.

În urmă cu cîteva zile, ea a cumpărat câteva banane de la magazinul Lidl din Bucium, iar scorpionul și-a făcut loc printre fructe. După ce a ajuns acasă, scorpionul a scăpat neobservat în locuință.

După câteva ore, femeia și-a dat seama că a fost înțepată sau mușcată de o vietate, însă nu și-a dat seama despre ce animal este vorba. Spre dimineață, o rudă a sa a găsit scorpionul, pe care l-a prins și l-a pus într-un pahar.

Femeia s-a dus la spital, unde a fost evaluată de medici. Aceștia au anunțat Direcția Sanitar Veterinară și Direcția pentru Sănătate Publică. Autoritățile vor stabili cu exactitate cum a ajuns scorpionul ecuadorian la Iași.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.