O femeie cu un copil a încercat să prindă avionul din mers, pe Aeroportul Otopeni

otopeni femeie avion
Foto: Captură video Libertatea

O femeie însoțită de un copil mic a încercat să prindă avionul din mers, pe Aeroportul Otopeni, relatează publicația „Libertatea”.

Deoarece întârziase, femeia de naționalitate egipteană a forțat două uși, a mers prin burduf și a coborât pe platforma Aeroportului Internațional Henri Coandă – Otopeni. Ea a încercat să se urce în avion când aeronava începuse deja procedura pentru decolare.

Femeia, ce avea în brațe un copil de câteva luni, a fost oprită de personalul aeroportuar, care nu a lăsat-o să urce în avion. Incidentul a avut loc duminică, 5 martie.

Incidentul a fost filmat de un martor. Clipul poate fi urmărit aici.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.