O femeie a născut pe trotuar pentru că nu ar fi fost locuri în spital

FOTO: SMURD Podu Iloaiei/Facebook
FOTO: SMURD Podu Iloaiei/Facebook

Un clip în care este filmată o femeie care naște pe un trotuar de pe o stradă din Urziceni s-a viralizat pe Facebook. Cel care a postat clipul spune că imaginile au fost filmate chiar în fața Spitalului Urziceni și că femeia nu a fost primită în unitatea medicală pe motiv că nu au locuri și că a venit prea târziu.

„A fost dată afară din spital și a născut în fața spitalului pe trotuar! Groaznic!”, a scris bărbatul.

Postarea acestuia a fost distribuită de peste 1.500 de ori, iar sute de persoane au cerut intervenția autorităților, fiind invocat Ministerul Sănătății, dar și ministrul Alexandru Rafila.

„În ce lume trăim!!!! ROMÂNIA lucrului bine făcut! Cum este posibil aşa ceva!!! Femeia asta naşte în faţă Spitalului URZICENI”, a scris, luni, pe Facebook, un bărbat care publica imagini în care se vede o femeie, întinsă pe caldarâm, în timp ce naşte, fiind asistată de două cadre medicale”, a scris cel care a postat clipul pe Facebook.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.