O femeie a mers la un supermarket și a acuzat că a primit plastic în loc de carne

FOTO: Alexas_Fotos/Pixabay.com
FOTO: Alexas_Fotos/Pixabay.com

O femeie a mers la un supermarket din București și a reclamat faptul că a primit plastic în loc de carne. Clienta, care spune că este de meserie bucătar, a filmat întreaga discuție pe care a avut-o cu o reprezentantă a magazinului.

„Ce este în această carne? Nu are miros. Puneți mâna. Am făcut compoziția să amestec carnea de vită cu cea de porc. Carnea de porc nu avea nimic, dar cea de vită nu are miros, nimic. Ia uitați, plastic. Ce e, carne artificială?, a întrebat-o femeia pe responsabila supermarketului.

O angajată a magazinului a spus că respectiva carne a venit ambalată și că ar fi vina producătorului. La îndemnul clientei, a mai fost desfăcută și o altă caserola cu carne din magazin.

„O desfacem, o plătesc, dar fac și reclamație. Nu e vina dumneavoastră, vine ambalată. Pe cine tragem la răspundere? Mâine îi dădeam copilului meu chifteluțe. Ce face, își distruge mațele? Mai desfacem una. Ia uitați, are aceeași treabă. Uite ce lucește. Nu e vorba de bani, ci de sănătatea nepoțelei mele. Doamnă, ne hrănim copiii“, a spus clienta.

Potrivit agrointel.ro, clipul ar fi fost făcut anul trecut, însă  imaginile au devenit virale abia acum, iar tot mai mulți internauți se întreabă despre ce lanț de magazine este vorba.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.