O femeie a mers desculță prin zăpadă pe traseul Babele – Crucea Eroilor

FOTO: Salvamont Bușteni
FOTO: Salvamont Bușteni

Două femei au fost recuperate de salvamontiști de pe traseul Babele-Crucea Eroilor. Una dintre ele a rămas fără încălțăminte și a mers desculță prin zăpadă, potrivit salvamontiștilor. Cealaltă demeie era epuizată fizic și purta pantofi sport de vară.

În această perioadă, sunt locuri de pe acest traseu în care zăpada depășește un metru. De asemenea, salvamontiști le transmit turiștilor să aibă grijă pentru că pe traseul Babele-Crucea Eroilor iarna încă nu a trecut.

„Pe traseul Babele – Crucea Eroilor, o femeie de 46 de ani a rămas desculță în zăpadă care pe alocuri depășește un metru grosime. Pentru că a venit echipată cu ghetuțe de stradă, pur si simplu, i-a căzut talpa.

A mers în ciorapi, până i-au înghețat picioarele și când nu a mai putut, a sunat după ajutor. La numai câteva minute de primul caz, o altă femeie de 46 de ani a suferit o epuizare fizică pe același traseu.

Aceasta intenționa să ajungă la Cruce cu fiul ei, dar erau încălțați cu pantofi sport de vară. Din fericire ambele cazuri s-au terminat cu bine și noi speram că victimele au învățat ceva din aceste… „întâmplări”, transmit reprezentanții Salvamont Bușteni.