O femeie a adoptat o fetiță de 6 ani care are, de fapt, 22 de ani

FOTO: Arhivă personală Kristine Barnett
FOTO: Arhivă personală Kristine Barnett

O femeie din Statele Unite ale Americii, care este mamă a trei copii, este acuzată că și-a abandonat fiica pe care o adoptase. Însă aceasta spune că fetița de origine ucraineană de 6 ani, este, de fapt, o tânără de 22 de ani, cu probleme psihice, care a încercat să o ucidă de mai multe ori.

Kristine Barnett, mama adoptivă, care a și publicat mai multe cărți de parenting, a adoptat-o pe Natalia în 2010, împreună cu fostul ei soț, Michael. Acum sunt acuzați că, după trei ani, au lăsat-o singură într-un apartament închiriat de Natalia și s-au mutat în Canada, potrivit Daily Mail.

Poliția susține că cei doi foști soți au lăsat-o pe Natalia să se descurce singură timp de aproape 3 ani, în condițiile în care suferă de nanism. Tânăra a trăit o perioadă dificilă și a riscat să fie evacuată pentru că nu a plătit chiria.

Mama adoptivă susține că ea și familia ei sunt victime pentru că documentele Nataliei au fost falsificate, iar la data adopției aceasta nu avea 6 ani, ci 22. Femeia mai spune că tânăra pe care a adoptat-o a încearcat să o otrăvească și a împins-o într-un gard electric și a amenințat-o că-i va ucide ceilalți copii în somn.

De asemenea, Natalia ar fi stropit cu sânge oglinzile din casă şi ar fi încercat să se arunce în fața unei mașini. Povestea tinerei este una de film. A a ajuns în SUA în 2008, din Ucraina, printr-un program de adopții. Prima familie care a adoptat-o a abandonat-o, iar în 2010, a ajuns în familia soților Barnett. De altfel, ceilalți trei copii ai familiei sunt tot adoptați.

După scurt timp, Kristine a observat că Natalia avea menstruație, vocabularul unei adolescente și prefera compania adulților.

Natalia avea și unele tulburări psihiatrice și părinții adoptivi au internat-o într-o clinică pentru a fi ajutată. Ulterior au cerut instanței ca data nașterii din documente să fie modificată. În iunie 2012, un judecător din Indiana a fost de acord ca vârsta ei să fie modificată de la 8 la 22 de ani, iar Natalia a primit tratamente medicale care pot fi prescrise doar adulților.

De asemenea, familia Barnett spune că s-a mutat în Canada fără ea, însă s-a asigura că aceasta nu va duce lipsă de nimic. Acum va fi un proces în care Michael și Kristine Barnett, care între timp au divorțat, sunt acuzați de abandon și neglijarea unei persoane aflate în dificultate. Pe de altă parte, Natalia va trebui să explice cum s-a descurcat singură trei ani.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.