O fată de 13 de ani a fost dată dispărută. Poliția cere ajutorul populației

Iacob Karla Gabriela
Foto: Poliția Capitalei

O fată în vârstă de 13 de ani din Capitală este căutată de poliţişti, după ce a plecat vineri de acasă şi nu a revenit până în prezent, anunță Știrile PRO TV.

Poliţia Capitalei a anunţat, sâmbătă, că poliţiştii au fost sesizaţi despre dispariţia unei fete care a plecat vineri de la adresa de domiciliu din Sectorul 2 şi nu a mai revenit.

Aparţinătorii şi-au dat acordul pentru mediatizarea cazului.

„Minora dispărută se numeşte Iacob Karla Gabriela, este în vârstă de 13 ani şi are următoarele semnalmente: înălţime: 1,57 m, greutate 47 kilograme, păr şaten închis, ochi verzi”, au precizat poliţiştii.

La data dispariţiei, Karla purta un hanorac negru.

Poliția îi îndeamnă pe cei care au văzut-o pe Karla sau pot da detalii despre dispariţia acesteia să sune la 112.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.