O familie de români a plătit pentru o casă de vis și a primit cheile unei magazii

O familie de români a comandat o căsuță mică, de 35 de metri pătrați, iar la final s-au trezi cu o magazie de lemn, nici măcar terminată. Doar pentru materiale au plătit avans de 22.000 de euro.

Este întâmplarea unei familii de români care s-a stabilit în Germania și își dorea o casă mică în care să se retragă la pensie, potrivit adevarul.ro.

Cei doi soți au găsit o firmă pe internet, iar meșterii le-au trimis poze și le-au promis că, la final, casa va arăta ca în poze. Întreaga poveste a fost relatată pe Facebook, de fiica celor doi soți, în speranța că așa-zișii meseriași nu vor mai înșela și alți oameni.

„I-au tot cerut bani pentru materiale, chipurile. Mama mea cu soțul ei i-au dat 22.000 de euro până în momentul de față și restul după, ei nemaiputând să stea să vadă ce și cum lucră din cauză că trebuiau să se întoarcă în Germania!

Au lăsat o cunoștință să se mai uite, să îi supravegheze. Această cunoștință le-a atras atenția muncitorilor că nu-i ok ce fac. Numai că a primit în schimb amenințări ,că, dacă nu își vede de treaba lui, îl taie și îl bagă în sac și îl duc unde nu îl mai găsește nimeni!>”, susține Ștefania Achim, fata păgubitei.

„Am făcut poze să vadă toată lumea cum și-au bătut joc de materiale cum a montat ușa și geamurile prinse în holșuruburi direct pe spumă”, susține Mihai Tifoi, păgubitul.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.