O familie a intrat cu autorulota pe munte și a rămas suspendată deasupra unei râpe de 30 de metri

autorulotă munte neamț
Foto: Salvamont Neamț / Facebook

Mai mulți turiști din Germania veniți în vizită în România au fost la un pas de o tragedie, după ce familia a intrat cu autorulota pe un drum de munte.

Urmărește GreatNews și pe Instagram ca să fii la curent cu tot ce se întâmplă în România.

La un moment dat, camperul a rămas suspendat deasupra unei râpe adânci de peste 30 de metri. Speriați, turiștii au sunat la 112 și, din fericire, au fost salvați de salvamontiști.

Turiștii au ignorat semnele și avertizările amplasate la intrarea pe drumurile forestiere, care i-au informat că acolo circulația publică este interzisă. Au ajuns cu camperul pe un drum periculos, iar acesta a rămas suspendat deasupra unei râpe.

Potrivit Salvamont Neamț, situația s-a rezolvat și datorită noilor utilaje de troliere de pe autospecialele primite de Salvamont de la Departamentul pentru Situații de Urgență.

autorulotă munte neamț
Foto: Salvamont Neamț / Facebook
autorulotă munte neamț
Foto: Salvamont Neamț / Facebook

Ne găsești și pe Threads.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.