O elevă a fost înjunghiată în cancelaria școlii

poliția DNA achiziții
FOTO: Ionuț Fantaziu/GreatNews

Un incident grav a avut loc într-o școală din Vaslui. O elevă a fost atacată cu cuțitul de un tânăr de 24 de ani chiar în cancelaria școlii din Oșești. Victima, o elevă în vârstă de 14 ani, a fost urmărită de agresor în școală, până în cancelarie. Potrivit Digi24, o profesoară a văzut întreaga scenă și a anunțat părinții fetei, care au venit la școală.

Eleva se afla la ore și a fost scoasă din clasă. După ce a ajuns în cancelarie a început să o amenințe. A urmat o altercație în urma căreia tânărul a scos un cuțit și a rănit-o la mână pe elevă. Agresorul insista ca eleva să îl urmeze. Ar fi tras-o cu forța în afara școlii spre o pădure și apoi a dus-o acasă la o rudă de-ale lui, unde au ajuns la scurt timp și polițiștii.

Tânăra a fost internată la spital pentru îngrijiri medicale, iar agresorul a fost reținut pentru 24 de ore și ar putea fi dus în fața judecătorilor fiind acuzat de lipsire de libertate, lovire și alte violențe, port de obiecte periculoase și amenințare.

Astfel de cazuri au mai avut loc în România, în ultimii ani. Unul dintre cele mai recente mediatizate a avut loc la o școală din Alexandria, în luna noiembrie a anului trecut. Un elev a fost înjunghiat de tatăl unui copil de 14 ani.

Scandalul a pornit de la elevul de 14 ani, care început să se certe cu un elev de clasa a XI-a. Adolescentul, care este elev în clasa a noua, și-a sunat tatăl, spunându-i că a fost bătut de un coleg. Părintele a venit la școală și l-a atacat pe elevul care îi agresase copilul. Incidentul a avut loc pe terenul de sport al Liceului Tehnologic Rulmentul din Alexandria.

 

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.