O doctoriță a renovat din banii ei un salon de ginecologie de la un spital județean

salon renovat arad
Foto: Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad (Facebook)

Medicul specialist de obstetrică-ginecologie Ioana Vornic a modernizat din banii ei un salon de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad, a anunțat instituția pe pagina sa de Facebook.

Renovarea salonului din Secția de Obstetrică-Ginecologie a costat 4.000 de euro.

„De Ziua Mamei, colega noastră, dr. Ioana Vornic, medic specialist Obstetrică-Ginecologie, a oferit un cadou deosebit viitoarelor mame: a renovat și modernizat unul dintre saloanele cu două paturi din cadrul Secției Clinice Obstetrică- Ginecologie!”, au transmis reprezentanții spitalului.

„Ne desfășurăm activitatea într-o clădire veche, revendicată de foștii proprietari. Eu mi-am dorit să ofer o mică bucurie, măcar pentru o parte dintre viitoarele mămici, care nasc aici. Mi-am propus și am reușit să modernizez unul dintre saloanele cu două paturi. Salonul este dotat cu grup sanitar propriu pentru a spori confortul pacientelor. Mă bucur că am reușit să finalizăm aceste lucrări chiar înainte de 8 Martie, Ziua Mamei”, a explicat Ioana Vornic.

Investiția s-a ridicat la 4.000 de euro, cheltuielile fiind suportate integral de medic.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.