O cursă Ryanair ce zbura la București a aterizat de urgență în Ungaria. Posibilă scurgere de combustibil

ryanair
Aeronavă a Ryanair. Foto: Arpingstone via Wikimedia Commons

Un avion Boeing 737-800NG al companiei Ryanair, ce zbura de la Bruxelles la București, a aterizat de urgență pe aeroportul din Budapesta în seara zilei de 27 decembrie din cauza unei probleme tehnice, relatează boardingpass.ro.

Potrivit informațiilor obținute de sursa citată, însă neconfirmate oficial, de vină ar fi fost o scurgere de combustibil.

La bord erau 176 de pasageri și 9 membri ai echipajului. Echipajele de urgență au verificat avionul pe pistă, însă nu au descoperit anomalii.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.