O companie aeriană a vândut din greșeală bilete cu 1,4 $, însă va onora toate comenzile

avion
Foto: hyeyoung11 / pixabay.com

O companie aeriană din China a vândut din greșeală bilete pentru doar 10 yuani biletul, echivalentul a 1,40 de dolari americani. Totuși, compania a anunțat că va onora toate comenzile, relatează publicația BusinessInsider.com.

China Southern Airlines a vândut bilete cu doar 1,40 de dolari americani de la Chengdu la Beijing din cauza unei probleme de sistem care a durat câteva ore.

În mod normal, tarifele pentru un bilet de avion pentru această rută încep de la 55 de dolari.

Defecțiunea a apărut în aplicația China Southern Airlines miercuri seară în jurul orei 20:00, când utilizatorii chinezi au început să scrie pe rețelele de socializare că zborurile către și dinspre orașul Chengdu din sud-vestul Chinei sunt disponibile la prețuri de la 10 până la 30 de yuani.

Defecțiunea a afectat și prețurile biletelor China Southern pe alte platforme de bilete.

Joi, China Southern Airlines a transmis pe contul său oficial de socializare de pe Weibo că biletele plătite și emise în timpul erorii sistemului sunt „toate valide” și că cei care le-au cumpărat le pot folosi.

Foto: hyeyoung11 / pixabay.com

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.