O ambulanță a fost scoasă din zăpadă de un grup de tineri care erau la o petrecere

Foto: Facebook / Roxana Radu
Foto: Facebook / Roxana Radu

Echipajul unei ambulanțe din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui a fost ajutat să iasă cu mașina din zăpadă de un grup de tineri care erau la o petrecere în zonă. Întâmplarea a avut loc în noapatea de sâmbătă spre duminică, în localitatea Ghergheleu, comuna Codăești, județul Vaslui.

Ambulanța a intervenit în vazul unei femei de 37 de ani care se simțea rău. Mașina a rămas blocată la aproximativ 1 kilometru distanță de satul Ghergheleu, iar echipajul a anunțat pacienta că întârzie.

Tinerii au plecat de la petrecere și au mers aproximativ doi kilometri prin viscol pentru a ajuta ambulanța să iasă din zăpadă.

„Viaţă de ambulanţă… Dar când o mână de tineri de ispravă sar în ajutor şi când vezi câtă dăruire şi implicare, parcă iţi vine sa zici „Doamne, hai că nu suntem pierduţi!”. Iată că şi generaţia nouă poate, poate pentru ca a primit educaţie de la părinţi. Am cunoscut o mână de tineri frumoşi, de un bun-simţ rar întâlnit, la Gherghelu, comuna Codăeşti. Bravo băieţi! Vă mulţumim!”, a scris pe pagina sa de Facebook asistenta Roxana Radu.

Reprezentanţii SAJ Vaslui au transmis că pacienta suferise un atac de panică. Aceasta a fost evaluată şi nu s-a impus transportul său la spital.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.