Numărul de cazuri noi de COVID depășește 1.000, pentru prima dată în ultimele 3 săptămâni

FOTO: Surprising_Shots/Pixabay.com
FOTO: Surprising_Shots/Pixabay.com

Pentru prima dată în ultimele 3 săptămâni, numărul de cazuri noi de COVID raportate în ultimele 24 de ore în România a sărit de 1.000.

Marți, 28 decembrie, Grupul de Comunicare Strategică a anunțat că în ultima zi în țara noastră au fost înregistrate 1.144 de cazuri noi de SARS-CoV-2.

Ultima dată când în România s-au înregistrat peste 1.000 de cazuri noi de coronavirus a fost pe 9 decembrie, potrivit graphs.ro. La acea dată au fost raportate 1.032 de cazuri.

Totodată, numărul anunțat astăzi este dublu față de ziua precedentă. Astfel, luni, 27 decembrie, autoritățile au anunțat 566 de noi cazuri de SARS-CoV-2.

„Conform datelor existente la nivelul CNCCI la data de 28 decembrie 2021, ora 10.00, în intervalul de 24 de ore, au fost înregistrate 1.144 cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2. De asemenea, au fost raportate 67 de decese. Nu sunt raportate decese anterioare”, a transmis Grupul de Comunicare Strategică.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.