Nicușor Dan dă vina pe Gabriela Firea pentru frigul din apartamentele bucureștenilor

sondaj de opinie nicușor dan gabriela firea
Sursa: Facebook

Nicușor Dan, noul primar general al Capitalei, a aruncat vina pentru condițiile grele de trai pe timp de iarnă ale cetățenilor racordați la rețeaua publică de termoficare în spatele predecesoarei sale, Gabriela Firea.

“Avem 6 săptămâni de când încercăm să ţinem pe linia de plutire un oraş făcut praf şi să punem bazele dezvoltării viitoare. Nu vreau să pierdem timpul în polemici şi să ne scuzăm invocând greaua moştenire. Dar tupeul, obrăznicia şi minciuna fostului primar general depăşesc orice limită şi nu pot să nu răspund.

Ca să fie foarte clar, Gabriela Firea este sursa frigului din apartamentele dumneavoastră. Despre ce vom putea noi îmbunătăţi, după dezastrul făcut de ea, putem fi punctual şi în timp evaluaţi de bucureşteni. Nu am promis miracole, ci administraţie onestă şi eficientă”, a scris Nicușor Dan pe Facebook.

Noul primar al Capitalei a acuzat administrația Firea că ”nu a făcut nimic” pentru a moderniza rețeaua de termoficare a orașului.

Nicușor Dan spune că avariile actuale ar fi putut fi evitate dacă oamenii fostului primar și-ar fi făcut treaba, adăugând că pierderile de apă caldă din rețeaua Capitalei sunt de trei ori mai mari în 2020 decât în 2016.

“Nu a plătit subvenţia şi a dus Elcen în insolvenţă, în consecinţă, Elcen neputând accesa bani europeni şi neputându-se moderniza. Toată clientela PSD, aciuată în managementul unor companii ca Termoenergetica, a fost remunerată cu salarii uriaşe pentru servicii fie nerealizate, fie de proastă calitate. Acum ne ocupăm de urgenţe şi nenorociri lăsate de această caracatiţă plină de tupeu. Dar ne vom ocupa şi de ei”, a mai acuzat Nicuşor Dan.