Momentul exploziei de la Dedeman a fost surprins de o cameră de supraveghere

angajări dedeman 2019 joburi la dedeman recrutare angajări la dedeman angajări dedeman locuri de muncă dedeman angajări locuri de muncă dedeman joburi locuri de muncă la dedeman joburi dedeman
Magazin Dedeman. Foto: dedeman.ro

Momentul producerii exploziei de la magazinul de bricolaj Dedeman din Botoșani a fost surprins de o cameră de supraveghere.

Atenție, urmează imagini ce vă pot afecta emoțional!

Imaginile au fost publicate de postul de televiziune Botoșăneanul TV. În imagini se vede că suflul exploziei a fost extrem de puternic, aceasta afectând mai multe etaje ale clădirii. 13 persoane au fost rănite în urma deflagrației, iar unele dintre ele se află în stare gravă din cauza arsurilor suferite și au fost intubate.

Autoritățile investighează în continuare cauzele accidentului. Inițial, șeful DSU, Raed Arafat, a declarat la postul de televiziune Digi 24 că, cel mai probabil, a fost vorba de o centrală pe gaz ce a explodat. Ulterior, compania Dedeman a transmis un comunicat de presă în care a arătat că, în momentul exploziei, o firmă externă lucra la sistemul de alimentare cu gaze.

„Astăzi, 7 iunie 2024, în jurul orei 10:30, în incinta magazinului Dedeman Botoșani, a avut loc o explozie urmată de un incendiu. În urma acestui incident regretabil, au rezultat persoane rănite, care au fost imediat transportate la spital. Restul persoanelor prezente în magazin în acel moment, clienți și angajați, au fost evacuați în siguranță, iar intervenția rapidă a echipelor de intervenție a permis stingerea incendiului într-un interval scurt de timp.

Menționăm că, în momentul exploziei, o firmă externă autorizată desfășura lucrări la sistemul de alimentare cu gaz al magazinului. Autoritățile investighează circumstanțele în care aceste lucrări ar putea fi asociate cu producerea exploziei”, a anunțat Dedeman.

Atenție, urmează imagini ce vă pot afecta emoțional!

Urmărește GreatNews și pe Instagram ca să fii la curent cu tot ce se întâmplă în România și în lume. Ne găsești și pe Threads.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.