Alfemo deschide primul său magazin de mobilă în România

alfemo
Foto: alfemo.com

Producătorul turc de mobilă Alfemo a deschis pe primul showroom din România, prin intermediul Kids Room Decoration, în calitate de francizor, anunță Știrile ProTV.

Showroom-ul se află în București, pe Bulevardul Pipera numărul 134, și are o suprafață de 1.500 mp, fiind distribuit pe 3 etaje. Valoarea investiției este de aproximativ 500.000 de euro.

Alfemo intenționează ca, până în anul 2023, să deschidă peste 100 de magazine în cele mai mari orașe din țară, prin programe de franciză.

În showroom-ul din București clienții vor găsi colecții pentru dormitor, living, dining room sau pentru camera copiilor. Piesele de mobilier sunt realizate din materiale ignifuge, antibacteriene, rezistente la 10 cicluri de montaj-demontaj.

Alfemo, prezent în 60 de țări de pe 5 continente

Înființată în anul 1997, Alfemo este a doua companie ca cifră de afaceri din Turcia în domeniul producției de mobilă.

Potrivit siteului companiei, magazinele sale sunt prezente în peste 60 de țări de pe 5 continente (31 de magazine-concept și 105 puncte de vânzare).

Fan Courier joburi. Ce salarii se câștigă, de la casier la curier

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.