Miri păcăliți de fotograful angajat la nuntă. Au avut un șoc în momentul în care au văzut pozele

Foto: Captură CTV News

Doi tineri din Canada spun că au fost escrocați de fotograful pe care l-au angajat pentru nunta lor. Potrivit acestora, fotograful le-a trimis poze atât de neclare încât abia se recunoșteau în ele, au povestit ei pentru CTV News.

Mirii susțin că bărbatul care s-a dat drept fotograf profesionist a folosit, de fapt, poze de stock (din bazele de date cu fotografii contra cost) pe post portofoliu.

Alexa Logan și Colin Tapp au plătit 1.500 de dolari avans, însă când au primit fotografiile de nuntă au fost șocați. Foarte multe dintre poze erau neclare, întunecate sau supra-expuse.

„Când m-am uitat prima dată la ele m-am gândit că poate a trimis (din greșeală – n.r.) rebuturile”, a povestit Tapp.

Foto: Captură CTV News
Foto: Captură CTV News

Cuplul l-a angajat pe Mike Huffman deoarece acesta spunea că este fotograf profesionist, avea prețuri bune, își făcea reclamă pe un site de nunți și avea un portofoliu serios. După ce au început să facă cercetări, tinerii au descoperit că portofoliul acestuia conținea, de fapt, fotografii care nu erau făcute de el.

„Una e să înșeli oamenii, dar să o faci într-o zi așa de importantă precum o nuntă… E îngrozitor pentru noi”, a mai spus Tapp.

Foto: Captură CTV News

Logan a relatat că inițial s-a gândit că echipamentul lui Huffman a fost defect, însă când l-a sunat ca să discute cu el, persoana care a răspuns a închis repede. Ulterior nu au reușit să îl mai contacteze.

Foto: Captură CTV News

Fotograful nu a putut fi contactat nici de CTV News. Acum, tinerii proaspăt căsătoriți vor să îi avertizeze și pe alți potențiali clienți în privința lui Huffman.

„Nu vrem ca acest lucru să li se întâmple și altora”, a adăugat Logan.

Foto: Captură CTV News

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.