Mircea Bravo a fost implicat într-un accident rutier. Se afla în mașină alături de soția sa

Comediantul Mircea Bravo a fost implicat într-un rutier în localitatea bihoreană Roșia. Mașina în care se afla alături de soție a intrat într-un stâlp de electricitate.

Mircea Bravo ar fi pierdut controlul volanului, iar în urma impactului soția sa a suferit leziuni aparent ușoare. A fost transportată la Spitalul Municipal Beiuș pentru investigații suplimentare.

Evenimentul a fost raportat la numărul de urgență în jurul orei 9:30. Mircea Bravo a fost testat pentru consumul de alcool și droguri, iar ambele rezultate au fost negative.

„Luni, 4 decembrie a.c., în jurul orei 09.23, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Beiuș au fost sesizați, în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor prin S.N.U.A.U. 112, că, pe drumul județean 764, în localitatea Roșia, județul Bihor, s-a produs un accident rutier.

Din primele investigații efectuate de către polițiștii rutieri din Beiuş, s-a constatat că, în evenimentul rutier a fost implicat un singur autoturism, al cărui conducător, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, ar fi pierdut controlul asupra direcției, ar fi pătruns pe sensul opus de circulație și ar fi lovit un stâlp de susținere a rețelei electrice.

În urma accidentului rutier, o femeie, pasageră în autoturism, ar fi suferit leziuni, aparent ușoare, pentru îngrijirea cărora a fost transportată la spital.

În urma testării conducătorului auto cu aparatele etilotest și DrugTest, rezultatele au fost negative.

Polițiștii Biroului Rutier Beiuș efectuează cercetarea la fața locului pentru stabilirea cauzei și împrejurărilor producerii accidentului rutier”, a stransmis Poliția.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.