Ministerul Sportului va fi desființat. Reacție dură a lui Eduard Novak

Foto: Eduard Novak (Facebook)

Ministerul Tineretului și Sportului va fi desființat și înlocuit de o agenție subordonată Ministerului Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, condus de Gabriela Firea, relatează „Gazeta Sporturilor”.

Eduard Novak, ministrul Sportului, a reacționat dur. „RIP sportul românesc”, a scris el într-un mesaj pe rețeaua de socializare Facebook

În noul guvern condus de Marcel Ciolacu (PSD), Ministerul Sportului devine o agenție separată, care va fi condusă de un secretar de stat.

PSD o susține pentru această funcție pe cvintupla campioană olimpică Elisabeta Lipă, care în prezent este președinta Federației Române de Canotaj.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.