Mihai Tudose a făcut infarct masiv și 3 stopuri cardiace

Fostul premier Mihai Tudose Foto: Guvernul României
Fostul premier Mihai Tudose Foto: Guvernul României

Fostul premier al României Mihai Tudose, în prezent membru în partidul Pro România al lui Victor Ponta, a fost dus de urgență la spital, după ce i s-a făcut rău într-un restaurant din București.

Potrivit informațiilor Digi24, Mihai Tudose a suferit un infarct masiv și a făcut trei stopuri cardiace, inima sa oprindu-se de a multe ori în timpul intervenţiei chirurgicale de montare a stenturilor.

„Fostul premier Mihai Tudose a făcut un infract miocardic extins. A fost dus cu ambulanţa la Fundeni. A fost preluat de medicii Institutului CC Iliescu. A fost dus în sala de operaţii. I-au fost montate două stenturi. Viaţa oricărui pacient care suferă de infarct este pusă în pericol. Dar în acest moment Mihai Tudose este stabil, rămâne sub supraveghere în spital”, a declarat Sorina Pintea, ministrul Sănătății.

Mihai Tudose este stabil şi conştient.

Când i s-a făcut rău, fostul premier se afla într-un restaurant din București, unde avea o întâlnire cu colegii din Pro România. Partidul urma să-și prezinte lista pentru alegerile europarlamentare din 26 mai 2019.

Lui Mihai Tudose i s-a făcut rău, iar colegii săi au sunat la 112. Fostul premier a fost dus la
Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare „Prof. Dr. C.C. Iliescu” din București.

Victor Ponta a scris și un mesaj pe rețeaua de socializare Facebook: „Sunt convins ca Mihai va fi bine / eram mai multi colegi alaturi de el la momentul in care nu s-a simtit bine (din fericire Nicu Banicioiu era cu noi) / multumim celor de la Ambulanta si de la SMURD pentru interventia profesionista / am incredere in medicii care il trateaza in acest moment! Suntem alaturi de familia lui si cu siguranta va fi totul bine / Il asteptam toti pe Mihai sa revina cat mai repede alaturi de Echipa ProRomania care are mare incredere si mare nevoie de el!”.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.