Meteorologii anunță că se întoarce frigul

FOTO: Pexels/Pixabay.com
FOTO: Pexels/Pixabay.com

De vineri seară, sunt posibile precipitații în aproape toată țara. Potrivit meteorologilor, de sâmbătă temperaturile vor scădea mai ales în vestul și nordul țării și parțial în centrul țării.

Dacă joi și vineri vremea va fi caldă, ziua de sâmbătă vine cu frig.

Meteorologii anunță că vremea va intra într-un proces de răcire în vestul, nordul și parțial în centrul țării, dar în rest va fi în continuare mult mai cald decât în mod obișnuit la această dată. Va ploua pe arii extinse, iar în zonele de munte, trecător și în nordul Moldovei și în Transilvania se vor semnala precipitații mixte.

Această vreme capricioasă este pusă pe seama mai multor cicloane care vor traversa nordul Europei în perioada următoare. Vor aduce ploi și ninsori în majoritatea țărilor europene, inclusiv în România.

Meteorologii au anunțat de săptămâna trecută că în a doua parte a acestei săptămâni sunt așteptate ploi mai abundente în vestul și nordul țării.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.