Mesajul impresionant al Larisei Iordache, după medaliile de la Europene: ”Cu greu mai speram la o revenire”

Larisa Iordache a cucerit 4 medalii la Europenele de la Mersin. Foto: Instagram

Larisa Iordache, în vârstă de 24 de ani, a devenit, în weekend, cea mai titrată gimnastă din România la Campionatele Europene, după ce a cucerit două medalii de aur și două de argint, la Mersin, în Turcia.

Larisa Iordache, care a avut o carieră chinuită de accidentări, a ajuns la 16 medalii europene, depășindu-le la Cătălina Ponor și Nadia Comăneci, care au cucerit 13, respectiv 12 medalii la Europene.

La scurt timp după evoluțiile excelente din Turcia, Larisa Iordache a postat un mesaj emoționant pe Instagram:

„O poveste lungă spusă în câteva cuvinte…

Pentru că niciodată nu este prea târziu să îți urmezi visul și să visezi la ceea ce îți dorești cu adevărat, doar trebuie să ai un impuls pentru ca puterea din interiorul tău să iasă la suprafață.

În momentele în care mulți mi-au spus că nu voi reuși și începusem să cred și eu asta după âtata timp de pauză… cu greu mai speram la o revenire, însă…

Am trecut printr-un amalgam de sentimente, gânduri bune sau mai puțin bune, dureri și multe altele… dar cu toate astea familia mea a fost lângă mine pentru a-mi aduce zambetul pe buze. Vă iubesc.

Să luptați mereu până la capăt și să faceți cu drag acest sport, care nu este chiar ușor, dar este foarte frumos”.

La CE de la Mersin, România a câştigat 14 medalii, 5 la senioare şi 9 la junioare, din care opt de aur. Este prima oară după 28 de ani când echipa de junioare a României cucerește medaliile de aur.

Ediția din Turcia a fost marcată de numeroase absențe, din cauza pandemiei de coronavirus. La startul competiției au fost doar 14 națiuni, Rusia, Franța, Olanda, Italia și Marea Britanie fiind marile absente.