Mesajul de Anul Nou al Vioricăi Dăncilă: ”Vă urez tuturor liniște, sănătate și belșug!”

Vasilica Viorica Dăncilă, fostul premier al României, nu a ținut niciun discurs într-o limbă străină. Foto: Guvernul României

Înainte de a petrece primul Revelion ca premier, Viorica Dăncilă a ținut să trimită un mesaj de Anul Nou pentru români.

Prima femeie prim-ministru din istoria României a vorbit despre realizări economice, despre valori și tradiții ”care ne fac unici în lume și la care ne raportăm pentru viitor”, dar și despre ”onorarea angajamentelor” promise în campania electorală.

„2018 a fost un an important pentru naţiunea română, am sărbătorit împreună Centenarul Marii Uniri, prilej pentru a ne reconfirma ataşamentul faţă de valorile şi tradiţiile care ne fac unici în lume şi la care ne raportăm pentru viitor. Privim cu încredere spre noul an şi cu mulţumirea că măsurile pe care le-am luat au adus o viaţă mai bună românilor. Veniturile pensionarilor şi salariaţilor au crescut consistent, iar în economie au fost create peste 100.000 de noi locuri de muncă. Am pus solidaritatea socială în centrul politicilor guvernamentale şi totodată am fost preocupaţi de stimularea investiţiilor în domeniile strategice prin crearea cadrului legislativ necesar.

Am reuşit să onorăm angajamentele pentru care am primit încrederea a milioane de cetăţeni. Mai avem multe de făcut şi vă asigur că vom continua să luăm deciziile corecte pentru România. Scopul nostru este unul clar – o creştere economică sustenabilă şi investiţii majore care să aducă un trai mai bun pentru cât mai mulţi cetăţeni, dar şi o Românie demnă şi mândră”, a spus Viorica Dăncilă în mesajul de Anul Nou.

Viorica Dăncilă: ”România demnă să se înalțe”

Cea mai importantă femeie din PSD a continuat emfatic și pe tema preluării președinției Consiliului Uniunii Europene, începând de la 1 ianuarie 2019:

”Vă asigur că suntem pregătiţi să avem un mandat de succes pentru ca România demnă să se înalţe şi să îşi recapete locul şi importanţa cuvenită în Europa şi în lume. Vă urez tuturor linişte, sănătate şi belşug în noul an. La mulţi ani, români, oriunde v-aţi afla!”, a încheiat Viorica Dăncilă mesajul de Anul Nou.