Membrul unui partid, prins în timp ce împărțea bani votanților. Avea plicuri cu peste 4.000 de euro

Foto: Captură video Digi 24

Un membru al partidului SOS România a fost prins cu mai multe plicuri cu bani și liste cu nume. În total, bărbatul avea asupra sa 21.000 de lei care ar fi urmat să fie împărțiți cetățenilor pentru a cumpăra voturile acestora, relatează hotnews.ro.

Individul în vârstă de 33 de ani a fost prins în localitatea Ștefăneștii de Jos din județul Ilfov.

Potrivit unui comunicat de presă al Poliției citat de G4media.ro, polițiștii orașului Voluntari au fost sesizați în jurul orei 12:20 prin apel la 112 cu privire la faptul că, în localitatea Ștefăneștii de Jos, un bărbat care se deplasa cu un autoturism împărțea sume de bani mai multor persoane.

Polițiștii l-au identificat pe bărbat și l-au dat jos din mașină, găsind în interior mai multe plicuri cu bani. Cazul este investigat acum de polițiștii din Voluntari.

Urmărește GreatNews și pe Instagram ca să fii la curent cu tot ce se întâmplă interesant în România și în lume. Ne găsești și pe Threads.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.