Medicul Craiu închide „Spitalul Virtual pentru Copii” pentru că a fost atacat pe rețelele sociale

Mihai Craiu FOTO: Facebook
Mihai Craiu FOTO: Facebook

Medicul pediatru Mihai Craiu, care a oferit, timp de patru ani, sfaturi și informații despre sănătate copiilor și în mediul online prin „Spitalul Virtual pentru Copii” (SVC) a anunțat că închide platforma din cauza atacurile care au fost la adresa sa.

Spitalul online era un spațiu virtual educațional, destinat creșterii nivelului de cunoștințe medicale pediatrice, unde nu se făceau constultații online și nici programări.

„Cred că explicaţiile nesolicitate nu aduc nici un fel de beneficii, în România. Probabil că trebuia să fac acest efort cu mii de răspunsuri şi comentarii, aici în SVC, în toţi aceşti aproape 4 ani. Un efort voluntar (adică neretribuit în nici o formă, nici direct, nici indirect) destinat unei utopii… Nu spun că nu a folosit nimănui… Probabil că unora le-a fost de folos. Sunt câţiva părinţi (ştiu ei care) ce au copiii în viaţă datorită SVC. Dar sunt şi foarte mulţi pe care îi irită cele scrise aici şi nu au altă soluţie mai buna decât „producţiile” suburbane”, a scris medicul Mihai Craiu pe Facebook.

El le-a mulţumit celor care l-au ajutat să înţeleagă „că este inutilă orice construcţie în acest spaţiu virtual al Social Media. In afară de ură şi frustrare nu există nici o altă consecinţă care să se repete iar şi iar… Am altele mai bune de făcut, la spitalul real… Cu pacienţii internaţi, cu studenţii, cu rezidenţii. Cam asta a fost”, a mai precizat el.