Medicul Cîrstoiu ar refuza să-și retragă candidatura pentru Primăria Bucureștiului

Cătălin Cîrstoiu
Cătălin Cîrstoiu

Medicul Cătălin Cîrstoiu ar refuza să-și retragă candidatura pentru Primăria Bucureștiului, deși i s-ar fi transmis acest lucru din coaliția PSD-PNL. De asemenea, Cîrstoiu ar refuza și să organizeze conferința de presă pe care i-a cerut-o Marcel Ciolacu, în care să lămurească toate acuzațiile de incompatibilitate care i-au fost aduse.

Cîrstoiu le-ar fi transmis liderilor PNL și PSD că va face o conferință de presă doar după ce i se va depune oficial candidatura pentru alegerile din 9 iunie.

Președintele PSD București, Gabriela Firea, a transmis că situația candidatului la primăria Capitalei va fi discutată într-o întâlnirea a coaliției care va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni sau luni dimineață.

„Este comunicat faptul că domnul prim-ministru se întoarce în ţară mâine. Cu siguranţă în weekend sau luni dimineaţă vom avea o întâlnire la nivelul coaliţiei de guvernare, unde se va discuta şi acest subiect, pe lângă celelalte teme politice.

Şi cu siguranţă se va lua o decizie care va fi ulterior anunţată în cadru adecvat, într-un cadru politic. (…) Nu pot eu să speculez (în legătură cu o posibilă retragere – n.r.), înainte ca liderii coaliţiei, preşedinţii celor două mari partide, să discute la întoarcerea premierului în ţară”, a precizat Firea, într-o conferinţă de presă.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.