Meciul anului: Afară cu fotbaliștii, pe stadion joacă fata lu` domn primar și nuntașii!

FOTO: Captură Digi24
FOTO: Captură Digi24

Primarul orașului Târgu Cărbunești a decis să mute un meci de fotbal pentru că pe stadionul local se organiza nunta fiicei sale. Fotbaliștii au jucat meciul de etapă într-o comună din apropiere. „Într-adevăr, acolo este un teren foarte bun, dar din câte știu, e nuntă și din păcate nu am putut să jucăm și am venit aici”, a declarat un fotbalist, pentru jurnaliștii de la Digi24.

Mai grav este faptul că în cazul unei urgențe, elicopterul SMURD ar fi trebuit să-și caute un alt loc de aterizare decât cel obișnuit.

Pe gazon a apărut un covor roșu până spre centrul terenului, acolo unde era instalat cortul. De asemenea, o parte din teren a fost folosit și ca parcare pentru mașini. Primarul spune că a plătit 5.000 de lei pentru închirierea terenului și că totul este legal.

„Nu e nuntă cu tam-tam, nu e cu fițe, nu e cu nimic, haideți …. E o nuntă pe stadion! E pe stadion, e totul privat, e legal, de ce ați mai venit?”, i-a întrebat primarul din Târgu Cărbunești, Mihai Mazilu, pe jurnaliști, potrivit Digi24.

Viceprimarul din Târgu Cărbunești, Iuliu Călina e de părere că, „având în vedere mărimea și valoarea primarului, e frumos ce face”.

De asemenea, apropiații primarului spun că nu ar fi existat o variantă mai bună întrucât cele mai apropiate localuri cu o capacitate mare sunt la 20 de kilometri distanță, la Târgu Jiu.

Un scandal asemănător a avut loc anul trecut la Iași, atunci când primarul Gheorghe Nichita a fost acuzat de mai mulți consilieri locali că s-a folosit de instituțiile publice pentru a organiza nunta fiicei sale. Mai exact, Nichita a fost acuzat că a cheltuit din banii primăriei Iași bani pentru a face lucrări de renovare și curățenie generală în clădirea Stării Civile, iar străzile din jurul bisericii unde a avut loc cununia religioasă și un drum spre aeroport au fost asfaltate.

De asemenea, ca la nici o altă nuntă, Poliția ar fi dirijat circulația în zona Copoului, în timpul cununiei religioase a fiicei primarului Iașiului, iar alte forțe de ordine au fost la Starea Civilă.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.