McDonald’s a lansat meniul de nuntă. Cât costă și ce include

mcdonald's meniu nuntă
Foto: SLPix / pixabay.com

McDonald’s a lansat un meniu de nuntă, cu burgeri și nuggets, care costă echivalentul a 217 euro, relatează publicația „The Sun”.

Meniul, care a fost lansat în Jakarta, Indonezia, include 100 de burgeri de pui și 100 de cutii a câte 4 McNuggets sau 100 de cheeseburgeri și 100 de crochete de pui.

Noua oferă este însoțită de sloganul: „Fă momentele de nuntă de neuitat”. Dacă va avea succes, meniul de nuntă de la McDonald’s ar putea fi lansat și în alte țări din lume.

„Există și alte opțiuni de servicii, unde putem oferi și standuri cu mâncare la un cost suplimentar”, a explicat Rizki Haryadi, de la McDonald’s Indonezia.

„Pachetul de nuntă nu este pentru organizarea unei nunți la un restaurant McDonald’s, ci doar pentru mâncare, cum ar fi catering cu prețuri care pornesc de la 217 euro (pentru o achiziție minimă de 200 de produse – n.r.)”, a mai spus el.

În Hong Kong, cuplurile își pot organiza petrecerea de nuntă la restaurantele McDonald’s. Pachetele au fost lansate în 2011 și includ totul, de la invitații la baloane și un „tort” plăcintă cu mere.

Pachetul de bază „Petrecerea Fericirii” costă echivalentul a 350 de euro și include închirierea locației pentru două ore, echipamente audio, mâncare care costă până la 117 euro, precum și unele decorațiuni.

Foto: SLPix / pixabay.com

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.