Masini de tocat carne profesionale si accesorii, combinatia de care aveti nevoie pentru business-ul dumneavoastra!

masini de tocat carne profesionale

Patronii si administratorii de restaurante, abatoare, carmangerii sau cantine recunosc in unanimitate importanta utilizarii unor masini de tocat carne profesionale. Acestea aduc numeroase beneficii afacerii dumneavoastra, cel mai important dintre ele fiind o productivitate record.

Avantajele unei masini de tocat carne profesionale

Productivitatea unui astfel de echipament este mult superioara celei de care ar putea sa dea dovada chiar si cel mai harnic angajat dintr-o bucatarie profesionala. Tocatul carnii este una dintre acele activitati pe care o masina le indeplineste mai eficient decat orice om.

Concret, cele mai performante modele de masini de tocat carne profesionale ajung la o productivitate impresionanta, de pana la 600 de kilograme de carne tocata intr-o singura ora. Astfel, in zece ore, se ajunge la o cantitate de sase tone de carne prelucrata!

Bineinteles, nu orice firma are un asemenea flux de lucru. Pentru companii mai mici, exista diferite modele, cu o productivitate care porneste de la 20 sau 30 de kilograme pe ora.

La realizarea unei astfel de masini de tocat carne profesionale sunt folosite doar materiale de cea mai buna calitate. Grupul de prelucrare si structura realizate din otel inox reprezinta, astfel, garantia rezistentei in timp, precum si a posibilitatii de a realiza o curatare usoara si rapida a echipamentului.

In plus, detinerea unui astfel de produs are si un efect psihologic asupra cumparatorilor, de pe urma caruia compania poate sa aiba de castigat. Daca vede cum carnea este tocata in fata lui sau daca cel putin zareste echipamentul folosit in acest scop, clientul va cumpara mai mult, capatand incredere ca achizitioneaza un produs proaspat si de cea mai buna calitate.

masini de tocat carne profesionale

Accesorii potrivite pentru masini de tocat carne profesionale

Folosirea accesoriilor potrivite, in primul rand a discurilor, este importanta pentru functionarea in cele mai bune conditii si pentru o rezistenta cat mai indelungata in timp a acestor echipamente.

De aceea, in magazinul online Fresco.ro sunt disponibile peste 20 de modele de disc. Pentru achizitionarea accesoriului potrivit, trebuie sa tineti cont de mai multe elemente: de tipul masinii pe care o detineti, de diametrul discului in ansamblu, precum si de diametrul orificiilor cu care acesta este prevazut.

Astfel, completand cele mai bune echipamente existente pe piata cu accesoriile potrivite, realizate de cei mai prestigiosi producatori, le veti prelungi durata de functionare si veti avea garantia calitatii pe termen lung si foarte lung.

Cumparati de la cei mai buni!

Atunci cand doriti sa investiti in masini de tocat carne profesionale, in alte echipamente pentru bucatarii profesionale sau in orice alt tip de produse pentru domeniul HoReCa, puteti sa alegeti cu deplina incredere compania Fresco Expert, unanim apreciata de clientii din Romania dupa aproape trei decenii de experienta.

Pe langa calitatea deosebita a produselor comercializate, care provin exclusiv de la cei mai buni producatori pe plan mondial, compania se remarca si prin serviciile complete pe care le asigura. Astfel, la achizitionarea fiecarui produs beneficiati de consultanta, proiectare, livrare, montaj, training si de servicii de intretinere post-livrare.

Utilizand cele mai bune echipamente, veti putea sa le oferiti clientilor, la randul dumneavoastra, produse si servicii excelente, care ii vor face sa va aprecieze in cea mai mare masura. Astfel, toata lumea are de castigat!