Marius Manole: Înapoiez Ordinul „Meritul Cultural”, Iohannis este un trădător

Marius Manole FOTO: Facebook.com
Marius Manole FOTO: Facebook.com

Actorul Marius Manole anunță că a decis să înapoieze decorația Ordinul Meritul Cultural în grad de Cavaler, distincție pe care a primit-o, în 2016, la Palatul Cotroceni, de la președintele Klaus Iohannis.

Decizia vine în semn de protest față de acțiunile șefului statului din ultima perioada, mai transmite actorul.

„Am decis să înapoiez decorația Ordinul Meritul Cultural în grad de Cavaler, cu care am fost decorat în 2016 la Palatul Cotroceni, din partea Președintelui României.

L-am votat pe președinte și țin minte noaptea în care a fost ales. Ce mare bucurie era pe străzi că în sfârșit PSD-ul nu mai putea face rău acestei tări. Urma să avem un președinte care ține cu țara. Ghinion. Nu l-am avut.

Am stat în Piața Victoriei în frig, în ploaie pentru a apara justiția și democrația. Cand a plecat Dragnea iarăși am crezut ca am invins. Ghinion, propriul nostru președinte urma să ne facă cel mai mare rau. Omulîn care am crezut, pentru care am luptat.

Acum PSD intră în Guvern pe ușa din față, pe covorul roșu. Deasemenea, VREA SA PREIA ȘI SEFIA COMISIEI JURIDICE DIN CAMERA DEPUTATILOR, cu alte cuvinte să refacă comisia Nicolicea& Iordache, de aceasta data chiar cu PNL. Totul sub oblăduirea președintelui Iohannis. Halucinant, nu?

Nu aș fi crezut că într-o zi va trebui să protestez din nou, chiar dacă datele sunt acum altele. Președintele României pentru mine este un trădător. Returnez, așadar, decorația primită, mâine la ora 10:00 la Palatul Cotroceni.

Sunt mândru de realizările mele și publicul nu poate fi mințit cu decorații venite din partea celor care nu iubesc țara. Oricum în ultimii ani Cultura nu a reprezentat o prioritate pentru administrația țării.

PS: Plec să joc în seara asta RICHARD3, să mai spui Shakespeare nu e actual…”, scrie actorul Marius Manole, pe pagina sa de Facebook.